Hartmann Prodcom SRL

ofera servicii de transport agabaritic international in Uniunea Europeana si nu numai, intodeauna cu profesionalism cu un parc auto format din 10 autotractoare cu care putem transporta o gama extrem de diversa de marfuri, utilaje si componente industriale.

Hartmann Prodcom SRL, ofera servicii de transport agabaritic international in Uniunea Europeana, intodeauna cu profesionalism. Ne bazam pe experienta si cunostintele de specialitate acumulate in peste 20 ani de experienta.

Specializati in transport agabaritic, greu si special am transportat pana acum in Uniunea Europeana:

– industria siderurgica: tabla lata, role tabla, echipament industrial greu, cazane, lingouri metalice, produse de turnatorie – piese turnate, produse laminate, etc.
– utilaje si piese industriale de mare tonaj.
– motoare auto, industriale, generatoare electrice, eoliene, prese, rezervoare, silozuri, constructii metalice etc.
– utilaje pentru constructii: concasoare, excavatoare pe pneuri si pe senile, statii de sortare, foreze, macarale, freze, dragline, compactoare, vibrocompactoare, statii de asphalt, etc..
– utilaje agricole: combine, tractoare, semanatori, masini de recoltat sfecla,pluguri, aparate de irigat, cultivatoare, pulverizatoare, etc.
– foreze – utilaje petroliere si extractive
– masini militare etc.

Pentru descrierea tehnica sau alte detalii specifice va rugam sa ne contactati direct.

Flota Hartmann pentru transport agabaritic international

Hartmann Prodcom SRL, ofera servicii de transport agabaritic international in Uniunea Europeana, intodeauna cu profesionalism cu un parc auto format din 12 autotractoare cu care putem transporta o gama extrem de diversa de marfuri, utilaje si componente industriale.

Autotractoarele respecta normele europene privind transportul de marfuri si cele de protectie a mediului.

Autotractoarele sunt 6×2, 6×4 si toate respectand normele europene privind transportul de marfuri si cele de protectie a mediului.

Detalii Tehnice:

Trailer pe 3 axe

 • Inălţimea de la sol: 0.90 m
 • Inaltimea maxima de incarcare: 4.00m
 • Latimea maxima de incarcare a trailerului: 6.00 m
 • Lungime maxima totala: 17.50m
 • Tonaj maxim: 27t

Trailer pe 4 axe, special pentru tonaj mare

 • Inălţimea de la sol: 0.70 m
 • Inaltimea maxima de incarcare: 3.70m
 • Latimea maxima de incarcare a trailerului: 6.00 m
 • Lungime maxima totala: 22 m
 • Tonaj maxim: 38t

Trailer pe 3 axe, special pentru utilaje agricole:

 • Inălţimea de la sol: 0.40 m
 • Inaltimea maxima de incarcare: 3.4 m
 • Latimea maxima de incarcare a trailerului: 6.00 m
 • Lungime maxima totala: 17.50m
 • Tonaj maxim: 18t

Servicii transport agabaritic international

Transport agabaritic international

Ne bucuram sa avem o relatie speciala cu clientii nostri, pastrand legatura cu ei, iar in decursul timpului am transportat o gama diversa de marfuri, utilaje, componente industriale.

Vom fi alaturi de dumneavoastra pas cu pas pana la finalizarea transportul.

 

Consultanta expeditie

Oferim partenerilor consultanta in domeniul expeditiilor si transporturilor atat pentru serviciile oferite direct de noi cat si pentru alte modalitati de transport:

– transport marfuri agabaritice

– autorizare transport marfa agabaritica intern si international

 

Autorizatii, Intermediere si management transport

Conform legii OG/43/1997 privind regimul drumurilor, sunt considerate marfuri agabaritice toate acele marfuri care nu se incadreaza fie in dimensiunile utile ale unui camion mega de 13,6m x 2,45m x 3m sau greutatea maxima admisa pe osii.

Pentru transportul acestor tipuri de marfuri este necesara obtinerea de autorizatii suplimentare iar in unele cazuri studii de traseu si escorte speciale.

Vehiculele care transporta marfuri indivizibile sau care, fara incarcatura, depasesc constructiv masele si/sau dimensiunile maxime admise, pot circula in baza unei Autorizatii Speciale de Transport (AST), eliberata conform Normelor privind autorizarea si desfasurarea circulatiei vehiulelor rutiere cu mase si/sau dimensiuni ce depasesc masele si/sau dimensiunile maxime admise prevazute in Ordonanta Guvernului nr. 43/1997, aprobate prin Ordinul MTI nr. 356/2010.

 

Close Menu