Despre Hartmann Group

Hartmann Expeditii

Incepand din 1995 grupul de firme Hartmann a dezvoltat o afacere de succes in domeniul transporturilor agabaritice cu sediul in centrul Transilvaniei. Pornind din orasul Tirgu Mures flota de autocamioane Hartmann are acum trasee in toata Europa. In timp, in domeniul transportului , am dezvoltat atat oferta de servicii, managementul cat şi logistica companiei, iar experienta acumulata In decursul activitatii ne permite astazi sa garantam servicii de calitate, indiferent de natura solicitarilor venite din partea clientilor.

Hartmann Business Center

In prezent este in dezvoltare un centru de afaceri in zona industriala a orasului, pe drumul european E60, la intrarea in Targu Mures. Hartmann Business Center pregateste spatii pentru birouri in suprafete variabile in functie de necesitatile partenerilor de afaceri.

Hartmann Sport Center

Centrul sportiv Hartmann a venit in completarea Centrului Hartmann; ofera un teren de fotbal artificial cu nocturna, deschis 24 din 24. Impreuna cu terasa si barul aferent este o oaza de relaxare pentru clienti si partenerii de afaceri.

Echipa Noastra

Transport Manager

Rusu Teofil

Transport Coordonator

Rusu Camelia

Contabil

Pop-Suci Simona

Noi credem cu desavarsire in:

Valorile noastre

Integritate

Suntem consecventi cu valorile proprii si ale companiei si mereu dispusi cunoasterii.

Excelenta in servicii

Asiguram corectitudine si servicii de ultima generatie, calitative.

Siguranta & Calitate

Participam responsabil si activ la crearea si intretinerea unui mediu de lucru corect si pozitiv.

Responsabilitate sociala

Participam activ la diverse cauze locale.

Close Menu